nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Tabourets

Bent u op zoek naar een comfortabele tabouret? Tabouret Benelux heeft voor u een uitgebreid assortiment tabourets met en zonder rugleuning tegen de laagst mogelijke prijzen. Onze kwaliteitsproducten zijn in veel situaties inzetbaar. Zo is een tabouret een welkom hulpmiddel voor mensen die moeilijk ter been zijn maar toch graag zelfstandig enkele lichte huishoudelijke werkzaamheden willen blijven verrichten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze verrijdbare krukken bij uitstek geschikt voor een professionele werkomgeving. Tabouret Benelux is dan ook de vaste leverancier van veel bedrijven en zorginstellingen in de gehele Benelux.

Tabouret Benelux heeft voor iedere werksituatie de juiste kruk op wielen. Naast onze ronde en gewelfde zittingen die bekleed zijn met PU leder is er voor de werkomgeving waarbij hygiëne een grote rol speelt een tabouret met polyurethaan (PUR) zitting. Ijzersterk en makkelijk schoon te houden. Al onze krukken zijn eenvoudig in hoogte te verstellen middels een hendel die direct onder de zitting is geplaatst. U heeft de keuze uit verschillende zithoogtes. De stabiliteit wordt gewaarborgd door een sterk voetkruis die voorzien is van soepel lopende zwenkwielen. U kunt zich dan ook op uw werkplek makkelijk zittend op de kruk verplaatsen.
 
Lid Webwinkel Keurmerk!  Binnen 3 werkdagen geleverd!  Niet goed, geld terug!
Bezig met laden...
-29%
Tabouret Althea
Tabouret Althea
€ 49,00* Per stuk € 69,00* Per stuk
Tabouret Dianthe Retro
€ 59,00* Per stuk
Tabouret Beau Design
€ 59,00* Per stuk
-30%
Tabouret Linore
Tabouret Linore
€ 69,00* Per stuk € 99,00* Per stuk
Tabouret Elissa
€ 69,00* Per stuk
Tabouret Feodora
€ 79,00* Per stuk
Tabouret Iris Comfort
€ 84,00* Per stuk
Tabouret Karissa Ergo
€ 89,00* Per stuk
Tabouret Mirna XL
€ 89,00* Per stuk
Tabouret Penthea Gold Edition
€ 89,00* Per stuk
Tabouret Lana Comfort
€ 99,00* Per stuk
Tabouret Calisto Ergo
€ 104,00* Per stuk
Tabouret Selma PUR
€ 109,00* Per stuk
Tabouret Tessa PUR
€ 119,00* Per stuk
Tabouret Ceto RVS
€ 129,00* Per stuk
Tabouret Talisha XXL
€ 166,00* Per stuk
Tabouret Celaeno Exclusief
€ 169,00* Per stuk
Tabouret Rena Deluxe
€ 169,00* Per stuk
Tabouret Saphira Deluxe
€ 179,00* Per stuk
-21%
Tabouret Zenos
Tabouret Zenos
€ 189,00* Per stuk € 239,00* Per stuk
Tabouret Xanthia PRO
€ 299,00* Per stuk

Oorsprong tabouret

Voor zover bekend werd de tabouret voor het eerst gesignaleerd rond 1600. Dit was een zetel die aan de hoven werd gebruikt door de hertogin. De tabouret was een zetel exclusief voor dames. Heren maakte geen gebruik van een tabouret. In Versailles (Frankrijk) zijn nog verschillende tabourets bewaard gebleven. Was een tabouret in Europa een lage leuning loze zetel. In Afrika zijn het massieve krukken die rijk versierd zijn met magische symbolen. Stamhoofden en koningen gebruiken de krukken vaak tijdens plechtigheden. In de Zaanstreek wordt het woord tabouret gebruikt om een tafeltje aan te duiden waar men bij binnenkomst een sleutel of andere persoonlijke eigendommen op legt.