0
Winkelwagen
€ 0,00
Tabouret Benelux is de leverancier van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in zadelkrukken, zadelstoelen, tabourets, kapperskrukken, werkkrukken, werkstoelen en bureaustoelen. Ook voor losse onderdelen van deze producten kunt u bij ons terecht. Dankzij onze snelle levertijden en excellente service zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van krukken op wielen in de Benelux. Alle producten zijn snel en eenvoudig via onze webwinkel te bestellen. Naast een directe betaling via de website is het bij Tabouret Benelux ook mogelijk om achteraf te betalen.

Door onze intensieve samenwerking met betrouwbare fabrikanten en groothandels verkopen wij gegarandeerd alleen producten die gemaakt zijn van de allerbeste materialen. Deze hoogwaardige producten zijn geschikt voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Wij zijn dan ook heel blij met het vertrouwen van onze vaste afnemers die o.a. werkzaam zijn in de kappersbranche, schoonheidssalons, onderwijs, tandartspraktijken, zorginstellingen en ziekenhuizen. En natuurlijk niet te vergeten onze particuliere afnemers.

Uiteraard zijn onze zadelkrukken, zadelstoelen, tabourets, kapperskrukken, werkkrukken, werkstoelen en bureaustoelen ook uitstekend geschikt voor veel andere beroepsgroepen. Tabouret Benelux heeft een jarenlange ervaring met betaalbaar zitcomfort op wielen en voorziet u graag van vakkundig advies zodat u zeker weet dat het product wat u aanschaft ook bij u past en garant staat voor jarenlang onbezorgd zitplezier.
Tabouret Benelux

+31 33 7850399 (Ma. t/m Vrij. 10.00 - 16.00 uur)
contact(a)tabouretbenelux.com

* Bovenstaand adres is geen bezoek en/of retouradres
* Wij zijn een webwinkel en beschikken niet over een showroom
* Bestellingen uitsluitend via onze webwinkel www.tabouretbenelux.com

KvK: 58917209
BTW: NL001908184B73

Tabouret Benelux is een handelsnaam van MFee Marketing & Sales te Nijkerk
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webshop software