nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zadelkruk

Zadelkrukken koopt u voordelig online bij Tabouret Benelux. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de specialist in comfortabele zadelkrukken voor een betaalbare prijs. Wij leveren onze producten in de gehele Benelux aan tevreden afnemers zoals, zorginstellingen, ziekenhuizen, MKB bedrijven, kapsalons, schoonheidssalons maar ook aan particulieren die onze zadelkruk als een welkom hulpmiddel in huiselijke kring gebruiken. In bovenstaande beroepsgroepen maar ook in veel andere werkt men langdurig in dezelfde houding en dat dit slecht is voor onder andere je nek en rug is algemeen bekend. Om deze onnodige lichamelijke klachten te voorkomen gebruikt men een zadelkruk. De ergonomische zadelzitting zorgt voor een actieve en gezonde zithouding en kan gerust intensief gebruikt worden.

Onze zadelkrukken zijn met zorg geselecteerd en behoren tot de beste in hun prijsklasse. Al onze zadelkrukken zijn traploos doormiddel van een hendel onder de zitting in hoogte verstelbaar. Enkele professionele zadelkrukken kunnen ook met een zeer geavanceerde voetbediening in hoogte worden versteld. Ideaal voor chirurgen en masseur. De grote stabiliteit wordt gewaarborgd door een sterk vijfpotig voetkruis die voorzien is van soepel lopende zwenkwieltjes. Wilt u een zadelkruk als hulpmiddel om thuis uw lichte huishoudelijke werkzaamheden te kunnen verrichten of heeft u hem als professional nodig in een ruimte waarbij hygiëne zeer belangrijk is? Tabouret Benelux heeft de juiste zadelkruk voor u!

Lid Webwinkel Keurmerk!  Binnen 3 werkdagen geleverd!  Niet goed, geld terug!
Bezig met laden...
-25%
Zadelkruk Aletha
Zadelkruk Aletha
€ 59,00* Per stuk € 79,00* Per stuk
Zadelkruk Carissa
€ 69,00* Per stuk
Zadelkruk Delia Comfort
€ 76,00* Per stuk
Zadelkruk Jacintha Deluxe
€ 79,00* Per stuk
Zadelkruk Karis - Groot Zadel
€ 94,00* Per stuk
Zadelkruk leto - Compact Zadel
€ 99,00* Per stuk
Zadelkruk Leto - Groot Zadel
€ 104,00* Per stuk
Zadelkruk Velma PUR
€ 119,00* Per stuk
-21%
Zadelkruk Desa
Zadelkruk Desa
€ 126,00* Per stuk € 159,00* Per stuk
Zadelkruk Zera PUR
€ 134,00* Per stuk
Zadelkruk Ranita Big Base
€ 139,00* Per stuk
Zadelkruk Omega Deluxe
€ 169,00* Per stuk
Zadelkruk Orion XXL
€ 179,00* Per stuk
Zadelkruk Saranda
€ 189,00* Per stuk
Zadelkruk Tedra
€ 199,00* Per stuk
-22%
Zadelkruk Zelena Gold
Zadelkruk Zelena Gold
€ 219,00* Per stuk € 279,00* Per stuk
Zadelkruk Elena PRO
€ 289,00* Per stuk
Zadelkruk Oretha PRO
€ 299,00* Per stuk
Zadelkruk Tanitha PUR
€ 309,00* Per stuk

Voorkom nek- en rugklachten en gebruik een zadelkruk!

Zoals we allemaal wel weten is het niet verstandig om langdurig achtereen in dezelfde houding te werken. Toch gebeurd het nog teveel dat we dagelijks vele uren achter een bureau plaatsnemen zonder regelmatig even te pauzeren en te bewegen. Helaas zijn de consequenties hiervan dat men op den duur lichamelijke klachten vooral aan de nek en rug krijgt. Dit kan zelfs zo erg worden dan men niet meer in staat is om te werken en zich ziek moet melden en in sommige gevallen zelfs professionele hulp moet inschakelen. Dat niet alleen langdurig zitten tot overbelasting kan leiden zien we vooral bij kappers die dagelijks langdurig staan en inmiddels de beroepsgroep is met de meeste kans op spataderen en overbelasting van de onderrug.

Om dit soort vervelende lichamelijke klachten zoveel mogelijk te voorkomen is het verstandig om een zadelkruk te gebruiken. Hiernaast is het aan te bevelen om regelmatig te pauzeren. Gelukkig besteden steeds meer bedrijven en instellingen aandacht aan gezond zitten en komen met een passende oplossing voor het personeel. Ook in huiselijke kring wordt de zadelkruk steeds vaker gebruikt als hulp bij huishoudelijke werkzaamheden. Waarom een zadelkruk? Een zadelkruk heeft een ergonomische zadelzitting die er voor zorgt dat u in een actieve en natuurlijke houding gaat zitten. Door deze houding ontlast u de nek en rug en staan uw bekken automatisch in de juiste positie zodat de bovenbenen niet afgekneld worden.