0
Winkelwagen
€ 0,00


Tabouret Benelux heeft zich gespecialiseerd in betaalbare zadelkrukken die voldoen aan alle hiervoor geldende kwaliteitseisen. Onderstaande producten onderscheiden zich in het algemeen door het bijzonder prettige zitcomfort en perfecte afwerking. De zadelkrukken zijn samengesteld uit duurzame materialen waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. Hieronder een overzicht van de bij Tabouret Benelux best verkochte zadelkrukken.

 
1. Zadelkruk Karis Comfort
            Een kwalitatief hoogstaande zadelkruk met karakter! De ergonomische zadelzitting biedt u een natuurlijke en comfortabele werkhouding. Dit model is verkrijgbaar in twee traploos in te stellen zithoogtes. Deze is te bedienen met de makkelijk te bereiken hendel direct onder de zitting. Dankzij de soepel lopende polyamide zwenkwielen heeft u een grote bewegingsvrijheid op de werkplek. Indien gewenst  kunt u de zadelkruk voorzien van een voetring. Absolute topper met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Prijs per stuk € 96,00      Meer informatie
         
2. Zadelkruk Aletha
       De voordeligste zadelkruk in ons zeer scherp geprijsde assortiment. De zadelkruk Aletha voldoet aan alle
eisen die gesteld worden aan verantwoordt ergonomisch zitten. De prettig zittende zadelzitting dwingt u
door zijn ergonomische vormgeving om een actieve en natuurlijke zithouding aan te nemen. De verchroomde gasveer en voetkruis geven de Aletha een bijzonder fraaie look. Voorkom onnodige nek- en rugklachten en koop ook een zadelkruk.
Prijs per stuk € 66,00        Meer informatie    
 
3. Zadelkruk Pro-Seat Gold
www    ww    De zadelkruk Pro-Seat Gold is een absoluut topmodel en zeer geschikt voor landurig en intensief gebruik. Een professionele kruk op wielen die kwaliteit uitstraalt en dankzij zijn kantelfunctie en traploze zithoogte instelling geschikt is voor iedereen die ergonomisch verantwoordt wil zitten. Zoals alle zadelkrukken in de Pro-Seat serie is ook dit model standaard uitgerust met soepel lopende zwenkwielen die geschikt zijn voor harde en zachte vloeren. De zadelkruk Pro-Seat Gold wordt gemonteerd geleverd.
Prijs per stuk € 176,00 Meer informatie
   
4. Zadelkruk Leto Comfort
Verantwoord en comfortabel zitten? Dan valt de keuze al snel op de zadelkruk Leto Comfort. Bij dit model kunt u kiezen uit twee verschillende formaten zadelzittingen en traploos instelbare zithoogtes. Hiernaast is deze kruk verkrijgbaar in zeven mooie kleuren en heeft u een ruime keuze in kwaliteitswielen waarmee de zadelkruk een grote mobiliteit krijgt en u zich eenvoudig op de werkplek kunt verplaatsen. De stabiliteit van dit model wordt gewaarborgd door een robuust aluminium voetkruis.  
Prijs per stuk € 109,00         Meer informatie       
 
  5. Zadelkruk Velma PUR
vv             Dankzij de uit één stuk gegoten polyurethaan (PUR) zadelzitting is deze zadelkruk uitermate geschikt voor de industriële- of werkomgeving waarbij hygiëne een grote rol spelen. De zadelzitting van de Velna PUR is bestand tegen veel chemicaliën en oersterk. Naast deze bijzondere eigenschappen is de zitting ergonomisch gevormd en voorkomt veel onnodige lichamelijke klachten. De basis van deze kruk op wielen bestaat uit een kunststof voetkruis en polyamide zwenkwielen. Geschikt voor iedere ondergrond.
Prijs per stuk € 119,00  Meer informatieErgonomische zadelkruk


Zadelkrukken onderscheiden zich van andere verrijdbare krukken zoals bijvoorbeeld tabourets door hun ergonomisch gevormde zadelzitting. Deze zitting die qua uiterlijk enigzins op een paardenzadel lijkt heeft als bijzondere eigenschap dat de persoon die erop zit min of meer gedwongen wordt om een actieve en (rechte) natuurlijke houding aan te nemen. Door deze houding worden de bekken automatisch in de juiste stand gekanteld en wordt beknelling van de bloedsomloop in de bovenbenen voorkomen. Ondanks het feit dat het zitten op een zadelkruk ergonomisch verantwoordt is en een bijdrage levert aan het voorkomen van bekende lichamelijke (nek/rug) klachten is het verstandig om regelmatig van werkhouding te veranderen en/of te pauzeren.
 


Goedkoopste zadelkruk?


Tabouret Benelux heeft als uitgangspunt dat een zadelkruk bereikbaar moet zijn voor iedereen die op een verantwoorde manier wil zitten tijdens zijn of haar werkzaamheden. Vanzelfsprekend moet dit product betrouwbaar en duurzaam zijn zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wij hebben dan ook ons assortiment in de loop der jaren met zorg samengesteld en inmiddels bestaat deze uit meer dan 25 verschillende zadelkrukken. Zo heeft u de keuze uit zadelkrukken met de standaard zadelzitting gevuld met een stevige foamlaag en bekleed met sterk kunstleer of een meer industriéle variant die een zadelzitting heeft van uit één stuk gegoten synthetisch rubber. De base is verkrijgbaar in kunststof, aluminium of verchroomd metaal en in verschillende diameters. Alle zadelkrukken zijn traploos in hoogte verstelbaar en voorzien van soepel lopende zwenkwielen.
 


Zadelkruk met rugleuning


Naast de bekende standaard zadelkruk is er ook de zogenaamde zadelstoel. Dit is een zadelkruk uitgevoerd met rugleuning. Om de ergonomische eigenschappen te behouden is de rugleuning bij een zadelstoel zeer dicht op de zitting geplaatst. Hierdoor wordt doorzakken voorkomen en zal de actieve en natuurlijke zithouding gewaarborgd blijven. De zadelkruk met rugleuning wordt veelal ingezet bij hogere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld in een laboratorium, inpakwerkzaamheden maar ook in huiselijke omgeving is het een gewaardeerd hulpmiddel. Zadelkrukken zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar maar hebben uiteindelijk maar één doel en dat is dat u ergonomisch verantwoordt uw werkzaamheden kunt verrichten met een minimale kans op vervelende lichamelijke klachten.
 
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webshop software