0
Winkelwagen
€ 0,00
Tabourets / Tabouret / Tabouret Celena
Tabouret Zwart Tabouret Wit Tabouret Beige Tabouret Rood Tabouret Oranje Tabouret Bruin Tabouret Blauw
Tabouret Zwart Tabouret Wit Tabouret Beige Tabouret Rood Tabouret Oranje Tabouret Bruin Tabouret Blauw
Tabouret Celena
0 Review | Review toevoegen
Tabouret Celena is geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik. Een sterke tabouret die verkrijgbaar is in drie verschillende zithoogtes en zeven schitterende kleuren.

Levertijd

3 werkdagen

€ 99,00 *
€ 79,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Tabouret Celena                              


Informatie
De tabouret Celena is een degelijke en betrouwbare kruk op wielen die voldoet aan alle (hoge) eisen die u mag stellen aan dit soort kleine zitmeubelen. De ronde zitting van de Celena staat garant voor een comfortabele zithouding en is voorzien van een goede kwaliteit kunstleer. Het grote voordeel ten op zichte van andere materialen is dat kunstleer sterk en eenvoudig schoon te maken is. De juiste zithoogte wordt gerealiseerd dankzij de traploos instelbare gasveer die net zoals het sterke voetkruis verchroomd is waardoor de tabouret een bijzonder mooie look heeft. Tot slot is de tabouret Celena standaard voorzien van soepel lopende zwenkwielen.

De tabouret is een multifunctioneel hulpmiddel welke op veel werkterreinen inzetbaar is. Naast het gegeven dat tabourets veel in huiselijke kring worden gebruikt zijn het ook graag geziene zitmeubelen in een professionele werkomgeving zoals in het onderwijs, ziekenhuis, verzorgingshuizen, schoonheidspecialisten en huisartspraktijk.    De populariteit van deze kruk komt niet in de laatste plaatst doordat het licht en makkelijk hanteerbaar is
  Keurmerk webwinkel  

Specificaties
Kleur zitting                         Zeven kleuren                               .......  ..   Materiaal voetkruis               Verchroomd metaal          
Bekleding zitting Premium sky leer   Diameter voetkruis 50 cm
Diameter zitting 30 cm   Materiaal wielen Polyamide
Zitting draaibaar 360 graden   Diameter wielen 50 mm
Zitting mechanisme Vast   Vloersoorten Alle
Zithoogte  Drie zithoogtes   Gewicht 5.0 kg
Maximale belasting 125 kg   Garantie 12 maanden

De juiste wielkeuze voor uw tabouret
Bij de tabouret Celena kunt u kiezen uit harde of zachte wielen. Het is belangrijk dat u de juiste wielen aanschaft. Een verkeerde keuze kan invloed hebben op het rolvermogen van de wielen en kunnen uw vloer op den duur beschadigen. Er zijn grofweg gezegd twee soorten vloeren namelijk "harde vloeren" en "zachte vloeren". Voor een harde vloer kiest u wielen met een zacht loopvlak. Voor een zachte vloer kiest u wielen met een hard loopvlak. Harde vloeren zijn bijvoorbeeld parket, laminaat, marmer maar ook een houten vloer valt hieronder. Tapijt valt onder de zachte vloeren.
 
Standaard zachte wielen Standaard harde wielen Luxe zachte wielen Luxe harde wielen Glijdoppen

* Bovenstaande zijn richtlijnen waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. Mocht er op welke wijze dan ook tijdens het gebruik van een bij ons gekocht product schade aan uw vloer ontstaan dan kan Tabouret Benelux hier niet aansprakelijk voor worden gesteld. Voor meer informatie over onze wielen gaat u naar: Tabouret zwenkwielen.
 
Pluspunten tabouret Celena                                                                             Zithoogte
    De tabouret Celena is verkrijgbaar in drie zithoogtes. Deze zijn alle traploos verstelbaar. De opgegeven zithoogte is een gemiddelde in onbelaste toestand  en in de standaard (met wielen) uitvoering
 Zithoogte traploos instelbaar  
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm                                                                      
 Zitting met groot zitcomfort
 
 Licht en duurzaam zitmeubel 
 
 De perfecte zadelkruk voor uw werkplek   Gasveer laag   Gasveer midden  Gasveer hoog
    < 165 cm > 165 cm > 170 cm

Montage en onderhoud
De tabouret Celena moet na ontvangst nog gemonteerd worden.Dit is eenvoudig en neemt maar enkele minuten in beslag.De onderdelen van deze kruk op wielen kunt u in elkaar klikken zonder dat u gereedschap nodig heeft. Mocht u toch nog twijfelen na het openen van de verpakking en vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Voor montage controleert u of de levering compleet is en of er onderdelen beschadigd zijn. Wij controleren de bestellingen altijd maar er kan natuurlijk onderweg altijd iets onvoorziens gebeuren wat een beschadiging veroorzaakt. Meld dit alstublieft binnen 24 uur na ontvangst aan ons. Onze tabourets vragen weinig onderhoud maar het is aan te bevelen om de zwenkwielen met enig regelmaat schoon te maken. Zo behouden de wieltjes hun rolvermogen en kunt u zich makkelijk op de werkplek blijven verplaatsen. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen dit kan uw tabouret beschadigen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webshop software