nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zadelkrukken

Zadelkrukken van Tabouret Benelux zijn verkrijgbaar in verschillende zithoogtes en kleuren. Onze zadelkrukken zijn voorzien van een ergonomische zadelzitting die er voor zorgt dat u in een natuurlijke en gezonde houding uw werkzaamheden kunt doen. Dankzij deze actieve zithouding komen uw bekken automatisch in de juiste positie te staan en wordt afknelling van de bovenbenen voorkomen. Heeft u werkzaamheden waarbij u langdurig in dezelfde houding moet zitten? Koop dan een ergonomische zadelkruk van Tabouret Benelux en voorkom onnodige nek- en rugklachten. Ons assortiment is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bestaat uit kwalitatief goede zadelkrukken tegen een betaalbare prijs. Een zadelkruk kan onnodige nek- en rugklachten voorkomen.

Tabouret Benelux is dé specialist in zadelkrukken van betaalbare topkwaliteit met twee jaar garantie. Voor iedere denkbare (werk) situatie hebben wij de juiste zadelkruk. Bent u als pedicure op zoek naar een lage zadelkruk of bent u werkzaam aan een hoge werktafel en op zoek naar een hoge zadelkruk? Tabouret Benelux heeft een ruime keuze in professionele zadelkrukken voor u. Onze zadelkrukken zijn alle traploos in hoogte verstelbaar en voorzien van een ergonomische zadelzitting die bekleed is met hoogwaardig PU leder. Alle modellen zijn voorzien van een sterk vijfpotig voetkruis. U heeft de keuze uit een verchroomd, kunststof of een aluminium base. Gaat uw voorkeur uit naar een zadelkruk met rugleuning dan bent u bij Tabouret Benelux ook aan het juiste adres. Onze zadelkrukken met rugleuning zijn absoluut de beste in hun prijsklasse en hebben dankzij hun hoogwaardige kwaliteit een zeer lange levensduur. Koop nu uw zadelkruk voordelig bij Tabouret Benelux!
 
Lid Webwinkel Keurmerk!  Binnen 3 werkdagen geleverd!  Niet goed, geld terug!
Bezig met laden...
-25%
Zadelkruk Aletha
Zadelkruk Aletha
€ 59,00* Per stuk € 79,00* Per stuk
Zadelkruk Carissa
€ 69,00* Per stuk
Zadelkruk Delia Comfort
€ 76,00* Per stuk
Zadelkruk Jacintha Deluxe
€ 79,00* Per stuk
Zadelkruk Karis - Groot Zadel
€ 94,00* Per stuk
Zadelkruk leto - Compact Zadel
€ 99,00* Per stuk
Zadelkruk Leto - Groot Zadel
€ 104,00* Per stuk
Zadelkruk Velma PUR
€ 119,00* Per stuk
-21%
Zadelkruk Desa
Zadelkruk Desa
€ 126,00* Per stuk € 159,00* Per stuk
Zadelkruk Zera PUR
€ 134,00* Per stuk
Zadelkruk Ranita Big Base
€ 139,00* Per stuk
Zadelkruk Omega Deluxe
€ 169,00* Per stuk
Zadelkruk Orion XXL
€ 179,00* Per stuk
Zadelkruk Saranda
€ 189,00* Per stuk
Zadelkruk Tedra
€ 199,00* Per stuk
-22%
Zadelkruk Zelena Gold
Zadelkruk Zelena Gold
€ 219,00* Per stuk € 279,00* Per stuk
Zadelkruk Elena PRO
€ 289,00* Per stuk
Zadelkruk Oretha PRO
€ 299,00* Per stuk
Zadelkruk Tanitha PUR
€ 309,00* Per stuk

Zadelkruk kan nek- en rugklachten voorkomen! 

Het is algemeen bekend dat langdurig werken in dezelfde houding slecht is en de oorzaak kan zijn van veel lichamelijke klachten. Toch zitten we dagelijks, vaak ook nog in een verkeerde houding, vele uren achter een bureau zonder rekening te houden met ons lichaam. Met als gevolg dat er vroeg of laat klachten ontstaan aan vooral de nek of rug. Soms zelfs in die mate dat men zich ziek moet melden en professionele hulp moet inschakelen.

Om deze lichamelijke klachten zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om tijdens de werkzaamheden een goede zithouding aan te nemen en regelmatig te bewegen. Gelukkig besteden veel bedrijven en instellingen maar ook particulieren steeds meer aandacht aan gezond zitten tijdens hun werkzaamheden en schaffen een ergonomische zadelkruk aan. Het gebruik van een zadelkruk verminderd de kans op nek- en rugklachten aanzienlijk. Tabouret Benelux is gespecialiseerd in ergonomische zadelkrukken tegen een betaalbare prijs en staat garant voor topkwaliteit!