0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Zadelkruk accessoires / Zadelkruk en Tabouret Gasveren
Zadelkruk en Tabouret - Gasveren
Zadelkruk en Tabouret Gasveren
1 Review | Review toevoegen
Ga zitten op de perfecte werkhoogte dankzij onze betrouwbare gasveren. Hoogste kwaliteit! Geschikt voor zadelkruk, tabouret of kapperskruk.

Levertijd

3 werkdagen

€ 29,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Keurmerk webwinkel        Niet goed? Geld terug!         
        Achteraf betalen mogelijk  
       Snelle levering                  
       + 5.000 tevreden klanten

 

Zadelkruk en Tabouret Gasveren


Informatie
De gasveer van uw zadelkruk of tabouret defect en uw verrijdbare kruk functioneert verder nog goed? Koop dan een nieuwe gasveer en uw zadelkruk of tabouret gaat weer jarenlang mee. Tabouret Benelux heeft voor u gasveren van de hoogste kwaliteit in drie verschillende zithoogtes waardoor de perfecte werkhoogte gegarandeert is.
 
Productspecificaties: Zithoogte onbelast Lichaamslengte Maximale belasting
Standaard 48 - 67 cm - Bureauhoogte < 185 cm 125 kg
Hoog 59 - 85 cm > 170 cm 125 kg
       
* Verzendkosten NL € 4,95 / B € 8,65    

Juiste zithoogte
De opgegeven zithoogte is een gemiddelde in onbelaste toestand en in de standaard uitvoering.

Een juiste zithoogte is van essentieel belang om optimaal te kunnen profiteren van de (unieke) eigenschappen van een zadelkruk of tabouret. In het bijzonder bij een zadelkruk is het belangrijk dat u op de juiste hoogte uw werkzaamheden kunt doen. Deze kruk op wielen wordt veelal aangeschaft vanwege zijn ergonomische eigenschappen. Vooral door mensen die werkzaam zijn in beroepsgroepen waar veelvuldig in dezelfde houding gewerkt wordt. U kunt hierbij denken aan schoonheidsspecialisten, kappers en verplegend personeel. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een natuurlijke en actieve zit waarbij het belangrijk is dat de voeten plat op de grond gezet kunnen worden. Mocht dit door de aard van de (hoge) werkzaamheden niet lukken dan is het aan te raden om een voetring aan te schaffen zodat u uw voeten hierop kunt laten rusten. Verzeker u dan ook voor aanschaf ervan wat voor u de juiste zithoogte is. Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze informatiepagina "Zadelkruk zithoogte" en "Tabouret zithoogte".

Demontage gasveer
Op het moment dat uw gasveer defect is gegaan raden wij u aan om voor aanschaf van een nieuw exemplaar de oude eerst te verwijderen. Door de conische sluitingen is het soms na jarenlang gebruik lastig om een gasveer te demonteren. Hieronder geven we een richtlijn hoe een gasveer het best gedemonteert kan worden.

Zorg er voor dat de kruk in zijn laagste stand staat. Haal nu eerst de wieltjes uit het voetkruis. Deze kunt u gewoon met enige kracht uit de tapgaten trekken. Zet de kruk op de grond en leg een doek op de bovenzijde van het voetkruis. U plaatst nu één of beide voeten op het voetkruis en pakt met uw handen de linker en rechter zijkant van de zitting vast. In voorovergebogen houding trekt u nu met wrikkende bewegingen de zitting omhoog. Door de conische sluitingen zal er na mate er vaker op gezeten is meer kracht nodig zijn om deze los te krijgen. U draait de kruk om en kijkt tegen de onderkant van het voetkruis. In het midden ziet u de onderkant van de gasveer. Leg hier een doek over. Geef met een (rubber) hamer een aantal tikken tegen de onderkant van de gasveer. Deze zal los schieten. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Dijns - 04-06-2020 11:07

Vraag snel beantwoordend. En ook de bestelling was zeer snel binnen.

* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webshop software