Menu
   Veilig en betrouwbaar!
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


Tabouret Elyssa
Zithoogte 45 x 52 cm
Van € 59,00 Nu € 39,00

 
----------------------------------------
  Persoonlijke service!

ma - vrij 10.00 - 16.00 uur
033 - 7850399
----------------------------------------
   Betalen zonder risico!----------------------------------------
 Binnen 3 dagen bezorgd!
Verzendkosten:
Nederland v.a. € 4,95
België v.a. € 8,65
----------------------------------------
----------------------------------------
Zadelkruk Saranda
  • Kleuren: zwart, wit
  • Twee zithoogtes:
  • 47 - 66 cm of 57 - 82 cm 
  • Max. belasting: 120 kg
Prijs   189,00

Zadelkrukken

Heeft u werkzaamheden waarbij u langdurig in dezelfde houding moet zitten? Koop dan een zadelkruk van Tabouret Benelux en voorkom onnodige nek- en rugklachten. Ons assortiment is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bestaat uit kwalitatief goede zadelkrukken tegen een betaalbare prijs. Al onze zadelkrukken zijn voorzien van een ergonomische zadelzitting conform de ARBO-norm en zorgen er voor dat u in een natuurlijke en gezonde houding uw werkzaamheden kunt doen. Dankzij deze actieve zithouding komen uw bekken automatisch in de juiste positie te staan en wordt afknelling van de bovenbenen voorkomen. Een zadelkruk kan onnodige nek- en rugklachten voorkomen.

Tabouret Benelux is gespecialisserd in comfortabele verrijdbare krukken die in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Onze zadelkrukken zijn alle traploos in hoogte verstelbaar en voorzien van een ergonomische zadelzitting die bekleed is met hoogwaardig PU leder. Alle modellen zijn voorzien van een sterk vijfpotig voetkruis. U heeft de keuze uit een verchroomd, kunststof of aluminium base. Gaat uw voorkeur uit naar een zadelkruk met rugleuning dan bent u bij Tabouret Benelux aan het juiste adres. Onze zadelkrukken met rugleuning zijn absoluut de beste in hun prijsklasse en hebben dankzij hun hoogwaardige kwaliteit een zeer lange levensduur. Koop nu uw zadelkruk voordelig bij Tabouret Benelux!
 
Achteraf betalen mogelijk  Snelle levering  14 dagen bedenktijd  2 jaar garantie


» Zadelkrukken » met verchroomde base » met kunststof base » met aluminium base » met rugleuning » met voetbediening » Zadelkruk accessoires


Bezig met laden...

Zadelkruk kan nek- en rugklachten voorkomen! 

Het is algemeen bekend dat langdurig werken in dezelfde houding slecht is en de oorzaak kan zijn van veel lichamelijke klachten. Toch zitten we dagelijks, vaak ook nog in een verkeerde houding, vele uren achter een bureau zonder rekening te houden met ons lichaam. Met als gevolg dat er vroeg of laat klachten ontstaan aan vooral de nek of rug. Soms zelfs in die mate dat men zich ziek moet melden en professionele hulp moet inschakelen.

Om deze lichamelijke klachten zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om tijdens de werkzaamheden een goede zithouding aan te nemen en regelmatig te bewegen. Gelukkig besteden veel bedrijven en instellingen maar ook particulieren steeds meer aandacht aan gezond zitten tijdens hun werkzaamheden en schaffen een ergonomische zadelkruk aan. Het gebruik van een zadelkruk verminderd de kans op nek- en rugklachten aanzienlijk. Tabouret Benelux is gespecialiseerd in ergonomische zadelkrukken tegen een betaalbare prijs en staat garant voor topkwaliteit!

 
 
 
       MIJN ACCOUNT
       Inloggen
       Winkelwagen


       INFORMATIE
       Tabouret
       Zadelkruk
       Kapperskruk
       Zakelijk bestellen

       Blog
       Linkpartners
       Sitemap
 
 
 VEILIG EN VERTROUWD ONLINE WINKELEN
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk