nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zadelkruk Desa 5 3
Zadelkruk Desa
Reviews | Review toevoegen

De zadelkruk Desa is een betrouwbare zadelkruk met rugleuning. Uitgevoerd met een zwart aluminium voetkruis en zwenkwielen met een hard loopvlak.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 159,00 *
€ 126,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Zadelkruk Desa


Informatie
Deze zadelkruk met rugleuning is uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij u langdurig in dezelfde houding zit. De rugleuning is dicht op de ergonomische zadelzitting geplaatst en garandeert een actieve zithouding. De bekleding is van een hooge kwaliteit PU leder en is eenvoudig schoon te houden. De zithoogte van deze zadelstoel is dankzij een gasveer traploos in te stellen. U werkt altijd op de juiste hoogte! Het fraaie zwart aluminium voetkruis zorgt voor een goede stabiliteit van de kruk en is hierdoor tijdens werkzaamheden makkelijk te verplaatsen. Standaard is deze base voorzien van soepel lopende zwenkwielen met hard loopvlak. Indien gewenst kan deze tegen een meerprijs gewisseld worden voor zwenkwielen met een zacht loopvlak.
 
Productspecificaties    
Bekleding zadelzitting: PU Leder Materiaal voetkruis: Zwart aluminium
Diameter zadelzitting: Diep 33 cm - Breed 39 cm              Diameter voetkruis: 53 cm
Zithoogte: 54 - 76 cm Soort wielen: Universele zwenkwielen
Maximale belasting: 125 kg Diameter: 50 mm
Kleuren: Zwart - Wit - Caramel - Blauw   Optie: Voetring 
      Wielen met zacht loopvlak
* Verzendkosten NL € 4,95 / B € 8,65    

Zadelkruk wielen
Zadelkrukken kunnen worden uitgerust met verschillende soorten zwenkwielen. De zadelkruk Desa is standaard voorzien van soepel lopende wieltjes met een hard loopvlak. Mocht de ondergrond waarop u deze zadelkruk met rugleuning een ander soort wieltje vereisen dan kunt u er voor kiezen om deze zadelstoel te laten leveren met wieltjes voorzien van een zacht loopvlak. Het is denkbaar dat u bij bepaalde activiteiten het prettiger vindt als de zadelkruk niet verrijdbaar is. Mocht dit het geval zijn dan is de zadelkruk Desa ook te leveren met glijdoppen. Wilt u meer informatie over de juiste soort zwenkwielen bij uw vloersoort kijk dan op onze informatiepagina "Zadelkruk wieltjes".

Garantie
Wij verkopen de zadelkruk Desa met twee jaar garantie.

Kenmerken
Ergonomische zadelzitting met rugleuning
Traploos in hoogte verstelbaar
Fraai zwart aluminium voetkruis
Soepel lopende wieltjes met hard loopvlak
Voldoet aan ARBO norm
Leverbaar in vier kleuren

Onderhoud
De zadelkruk Desa heeft geen bijzonder onderhoud nodig. Wel adviseren wij u om de wieltjes regelmatig te ontdoen van stof en andere vuiligheid die door gebruik tussen de wieltjes is gekomen. Dit is het behoud van de wieltjes en deze blijven hierdoor soepel lopen. Mocht u de bekleding van de zadelzitting of rugleuning willen reinigen doe dit dan met een handwarm sopje en een schoonmaakdoek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen deze kunnen de bekleding wellicht beschadigen.

Zadelkruk met rugleuning
Tabouret Benelux is gespecialiseerd in zadelkrukken tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment zadelstoelen is met zorg samengesteld en bestaat uit een aantal betrouwbare kwaliteitsproducten. Alle zijn voorzien van een ergonomische zadelzitting met dicht hierop geplaatst de rugleuning. Een garantie voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Bent u werkzaam in een kapsalon, laboratorium of schoonheidssalon overweeg dan de aanschaf van een zadelstoel en voorkom onnodige lichamelijke klachten.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

C. Van Noordschote Brasschaat -

De rugleuning geeft een goede steun waardoor hij erg prettig zit. Hij was de volgende dag al in huis en was eenvoudig in elkaar te zetten.

Bas -

Prima!

Klaas Jan -

Heb veel plezier van deze stoel.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Zadelkruk Omega Deluxe

€ 169,00 *

Bestellen

Zadelkruk Saranda

€ 189,00 *

Bestellen

Zadelkruk Tedra

€ 199,00 *

Bestellen