nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zadelkruk Jacintha Deluxe 5 8
Zadelkruk Jacintha Deluxe
Reviews | Review toevoegen

Betrouwbare ergonomische zadelkruk van topkwaliteit. Sterke base van verchroomd metaal. Uitgerust met poly elasto zwenkwielen (kunststof behuizing). Comfortabel en voor veel doeleinden inzetbaar.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 79,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Zadelkruk Jacintha Deluxe

 
Informatie
De zadelkruk Jacintha Deluxe is uitgevoerd met universele poly elasto zwenkwielen die geschikt zijn voor iedere ondergrond. Naast zijn fraaie uiterlijk heeft hij een comfortabele zadelzitting die ergonomisch is vormgegeven en bekleed met premium Italiaans kunstleer. Een stevige zitting die is uitgerust met een praktische handgreep aan de voorzijde waarmee u de zadelkruk kunt verplaatsen. Uiteraard is de kruk in hoogte verstelbaar. Dit geschiedt traploos door de hoogwaardige gasveer. De basis bestaat uit een sterk vijfpoots voetkruis die de zadelkruk een grote stabiliteit geeft. In deze uitvoering nergens voordeliger!
 
Productspecificaties    
Bekleding zadelzitting: PU Leder Materiaal voetkruis: Verchroomd metaal
Diameter zadelzitting: Diep 35 cm - Breed 40 cm Diameter voetkruis: 47 cm
Zithoogte: 50 - 62 cm / 64 - 86 cm Soort wielen: Poly elasto zwenkwielen
Maximale belasting: 120 kg Diameter wielen: 50 mm
Kleuren: Zwart - Wit    
       
* Verzendkosten NL € 4,95 / B € 8,65     

Zadelkruk zithoogte
De zadelkruk Jacintha Deluxe is verkrijgbaar in twee zithoogtes. Bent u werkzaam aan een hoog werkblad zoals bijvoorbeeld in een laboratorium of wilt u thuis zittend het eten koken dan is het hoogste model een uitkomst voor u. Mocht u door de hoogte uw voeten niet meer op de grond kunnen plaatsen schaf dan een voetring aan. Hier kunt u dan uw voeten op laten rusten. Kijk voor meer informatie op onze pagina "Zadelkruk zithoogte".

Garantie
Tabouret Benelux verkoopt dit product met twee jaar garantie.

Producteigenschappen
Metalen voetkruis met beschermkap
Universele poly elasto zwenkwielen
Comfortabele zadelzitting met handgreep
Verstelbare zithoogte d.m.v. gasveer
Volledig naar ARBO voorschriften
Verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes

Verzending en montage
Voordat wij onze producten versturen vindt er een interne controle plaats zodat we zeker weten dat u een compleet en puntgaaf product ontvangt. De zadelkruk wordt stevig in een kartonnen doos verpakt om de kans op beschadiging uit te sluiten. Maakt u de doos voorzichtig open, mocht u bij nader inzien het product willen retoureneren dan wordt dit alleen geaccepteerd in onbeschadigde toestand en in de originele verpakking. De zadelkruk is eenvoudig zonder gereedschap te monteren.

Onderhoud
Wilt u deze verder onderhoudsvrije zadelkruk Jacintha Deluxe willen schoonmaken dan adviseren wij u om dit te doen met een handwarm sopje en een eenvoudig schoonmaakdoekje. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen die uw zadelkruk zou kunnen beschadigen.

Ergonomische zadelkruk
Een zadelkruk wordt in niet alleen in kapsalons gebruikt. Naast kappers zijn er veel beroepsgroepen die voor hun werkzaamheden regelmatig en langdurig in dezelfde houding werkzaam zijn. Een zadelkruk voorkomt veel lichamelijke klachten doordat de ergonomisch gevormde zadelzitting u laat zitten in een actieve en gezonde houding. Door deze werkhouding komen de bekken automatisch in de goede stand te staan en wordt afknelling van de bovenbenen voorkomen. Tabouret Benelux levert haar producten dan ook aan ziekenhuizen, zorginstellingen, pedicures, schoonheidsspecialisten en winkelbedrijven. Uiteraard kan een zadelkruk ook in huiselijke omgeving een welkom hulpmiddel zijn.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Ton -

De zadelkruk bevalt goed.

Jaap Bruins -

Door het grote aantal krukken zag ik even door de bomen het bos niet meer en had geen idee welke ik moest kiezen. Vriendelijk geholpen en dit was een goede keuze. Heb er veel profijt van.

Mariska -

Gekozen voor de hoge uitvoering omdat ik hem dagelijks wilde gaan gebruiken bij het eten koken. Bevalt goed.

C. Mulder -

Voldoet aan de verwachtingen. Dus helemaal tevreden.

Femke -

Door de fysiotherapeut werd mij aangeraden om een zadelkruk aan te schaffen. Gebruik hem dagelijks en heb veel minder last van mijn rug. Ik heb geen spijt van mijn keuze.

P. van der Meer Borsele -

Ik ben erg tevreden met de kruk.

Jeannette Beckers -

Snel geleverd en tot nu toe bevalt hij uitstekend.

J. van der Pol, Deventer -

Erg blij met de vlotte levering. Ik zag op tegen het monteren van de kruk maar dit viel erg mee. Heb er veel plezier van.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Zadelkruk Aletha

€ 59,00 *

Bestellen

Zadelkruk Karis - Groot ...

€ 94,00 *

Bestellen

Zadelkruk Karis - Compac...

€ 89,00 *

Bestellen

Zadelkruk leto - Compact...

€ 99,00 *

Bestellen